OneTrust kjøper DataGuidance, integrerer hundrevis av personvernlover i OneTrust personvernsteknologi

Integrert plattform gir en dyptgående og oppdatert personvern- og sikkerhet- forskningsplattform til verdens mest brukte dedikerte plattform for personvernsteknologi

LONDON – 11. MARS 2019 – I dag annonserte OneTrust, den største og mest brukte dedikerte teknologiløsningen for personvern, at den har kjøpt DataGuidance, en dyptgående og oppdatert personvern og sikkerhetsregulativ forskningsplattform. DataGuidance sin online teknologiplattform har indeksert, strukturert, kategorisert og gjort søkbar hundrevis av globale personvern- og sikkerhetslover og rammeverk, sammen med over ti tusen tilknyttede maler, veiledning, rettspraksis og ressurser. Dybden på DataGuidance-plattformen kommer fra 20 års drift i markedet. De unike innsikter, global dekning og det oppdaterte innholdet av plattformen kommer fra et nettverk av bidragsytere 500 personvern advokater på tvers av 300 jurisdiksjoner, kombinert med over 15 interne juridiske forskere som bringer daglige oppdateringer og varsler inn på plattformen.

Ved å integrere OneTrust og DataGuidance, har kundene nå tilgang til både praktisk informasjon om endrede juridiske- og overholdelse- rammeverk rundt om i verden og verktøy for å implementere og overvåke overholdelse av disse endringene.  Denne tilnærmingen tilbyr den eneste løsningen som gir personverndepartementene de verktøyene de trenger for å effektivt overvåke og administrere de komplekse og skiftende miljøene på tvers av personvern, sikkerhet og tredjeparts risiko overensstemmelse. Plattformen er offentlig tilgjengelig i dag, og tillater at kundene får tilgang til deres DataGuidance-abonnement direkte innenfor OneTrust. Den tilknyttede veiledningen fra DataGuidance er nå direkte integrert i OneTrust-produkter, slik at organisasjoner kan utnytte OneTrust til å drive overholdelse av hundrevis av globale lover og rammebetingelser for personvern og sikkerhet, inkludert nyere regulatoriske oppdateringer som for eksempel personvernlovene i California (CCPA), Brasil (LGPD), personvernforordningen (GDPR) og alle EU-medlemsstaters varianter.

Etter oppkjøpet av DataGuidance, betjener OneTrust over 2,500 kunder over hele verden, både store og små, i over 100 land, med et internt team med 700 heltidsansatte på seks globale steder. Teknologiplattformen oppdateres kontinuerlig med over 300 globale FoU-ressurser, noe som gjør OneTrust til den mest kraftige og brukervennlige plattformen for personvern på markedet. Det nå kombinerte teamet består av over 20 interne personvernsforskere, støttet av et bidragsnettverk av over 500 advokater som representerer over 300 jurisdiksjoner, gir oppdateringer til hundrevis av lover og rammer, sammen med over ti tusen tilknyttede maler, veiledning, rettspraksis , og ressurser, alle bygd inn i OneTrust-plattformen.

“Organisasjoner trenger stadig mer skalerbare løsninger for å hjelpe dem med å takle ikke bare GDPR, men flere personvernlover på tvers av hundrevis av sektorer og jurisdiksjoner som er i stadig endring,” sa Kabir Barday, OneTrust Administrerende direktør og Fellow of Information Privacy (FIP), OneTrust. “OneTrust og DataGuidance sammen skaper løsningen. Vi evaluerte alle aktørene i markedet, og det var klart at DataGuidance var øverst i feltet med intern ekspert ressurser, et globalt bidragsnettverk og en kundebase med høy tilfredshet. DataGuidance er ikke bare et forskningsverktøy, men en teknologiplattform som bringer struktur til all denne informasjonen, noe som gjør det mulig å integrere deres dype regulatoriske innsikt i OneTrusts mest brukte personvernsteknologi.”

“Vi bygde DataGuidance for å gi kundene våre den mest dyptgående og oppdaterte regulatorisk forskning og innsikt tilgjengelig på globale personvernlover, og dagens oppkjøp vil samle to av de beste teknologiene for å sikre global personvern-overholdelse i stor skala”, sa David Longford , Administrerende direktør, DataGuidance. “Med vår felles visjon og forpliktelse til kundesuksess, er vi glade for å ta med hele DataGuidance-plattformen, teamet, bidragsyternettverk og kundebasen til OneTrust.”

Hovedaksjonæren i DataGuidance sa: “Jeg er glad for at DataGuidance nå er en del av OneTrust. Lindsey Greig, som grunnla virksomheten, hadde ambisjonen om at DataGuidance skulle bli en global styrke i personvern intelligens, og det er nå oppnådd. ”  Aksjonærene ble informert om salget av Quercus Corporate Finance.

 OneTrust og DataGuidance teamene vil være på IAPP Data Protection Intensive: UK 13. og 14. mars på Stand 6 og 20 for å møte kunder, partnere og prospekter og svare på spørsmål. For ytterligere informasjon, eller for å be om en live OneTrust personvernbehandling programvare-demo, besøk OneTrust.com eller email [email protected].

 

OneTrust, DataGuidance, PrivacyConnect og PrivacyTech er registrerte varemerker eller varemerker for OneTrust LLC i USA og andre jurisdiksjoner.

 

Om OneTrust

OneTrust er den største og mest brukte teknologiplattformen for å operasjonalisere personvern, sikkerhet og tredjeparts risikostyring. Ifølge Forrester New Wave ™: Personvernforordningen og personvernbehandlingsprogramvare, Q4 2018, OneTrust “er i føring med visjon og utførelse.” I tillegg har Fast Company utropt OneTrust som et av 2019 verdens mest innovative selskaper.

Mer enn 2 500 kunder, både store og små og på tvers av 100 land, bruker OneTrust til å implementere sine personvern-, sikkerhets- og tredjeparts risiko- programmer, som automatisk genererer den spesifikke oppføringen som trengs for å demonstrere overholdelse av personvern forskrifter, inkludert EUs personvernforordning, personvernlovene i California (CCPA), Brasil (LGPD), og hundrevis av verdens personvernlovgivning.

OneTrusts størrelse og skala gjør det mulig å tilby den enkleste å bruke og rimeligste løsningen for å implementere brukstilfeller, inkludert: Vurdering av global beredskap, Personvern design og standard (PbD), Vurdering av personvernskonsekvenser (PIA / DPIA), Tredjeparts leverandør risikostyring, Respons på hendelse og brudd, Datatilordning (Behandlingsprotokoll), Kundepreferansehåndtering, Behandling av samtykke, Nettstedskanning og informasjonskapsel overholdelse, Mobilapp skanning, Registrerte / Forbrukerrettigheter administrasjon og Policy- og varslings-behandling. Programvaren, tilgjengelig på 60 + språk, støttes av 44 tildelte patenter, integrert med 200 + teknologipartnere, og kan distribueres i skyen eller på stedet.

Plattformens intelligens kommer fra DataGuidance av OneTrust, en dyptgående og oppdatert kilde til personvern og sikkerhetsregulativ sammendrag, veiledning, maler, saksbehandling og analyse. Hundrevis av globale personvern- og sikkerhetslover og rammebetingelser er innebygd, inkludert sikkerhetsrammeverk som ISO27001. Databasen oppdateres daglig av over 20 personvernsforskere, sammen med et nettverk av 500 advokater på tvers av over 300 jurisdiksjoner, og ved aktiv innsats som en del av OneTrusts engasjement med regulatorer.

OneTrust kunder er støttet av et verdensomspennende team på over 100 intern personvern implementering- og støtte- ressurser og har en kundetilfredshet score på 95%. Kunder kan også få tilgang til mer enn 1000 eksterne enkeltpersoner som har fullført OneTrusts sertifisert personvernbehandling Professional-programmet.

OneTrust globale personvern fellesskap er det største, mest aktive og globalt tilgjengelige fellesskapet for personvernteknologi. Hvert år bringer OneTrust sammen over 10 000 fagfolk på tvers av 400 lokale arrangementer for å dele beste praksis og de siste teknologiske nyskapninger som driver global personvern-overholdelse. Events inkluderer PrivacyConnect workshops  i 80+ internasjonale byer og PrivacyTECH, OneTrusts globale brukerkonferanse.

OneTrusts 700 ansatte befinner seg spredt over hovedkontorene i Atlanta og i London, samt flere steder i Bangalore, Melbourne, München og Hong Kong. For å lære mer, besøk OneTrust.com eller koble på LinkedInTwitter og Facebook.

Om DataGuidance av OneTrust

DataGuidance av OneTrust er en dyptgående og oppdatert personvern- og sikkerhetsregulativ forskningsplattform drevet av mer enn to tiår med forskning på global personvernlovgivning. Hundrevis av globale personvernlover og over ti tusen tilleggsressurser er kartlagt i DataGuidance for å gi kundene dyptgående forskning, informasjon, innsikt og perspektiver på verdens utviklende liste over globale personvernforskrifter. For å lære mer, besøk DataGuidance.com.